Natuursteen impregneren: geniet langer van uw vloer

Heeft u last van vlekken op uw natuurstenen vloer en zoekt u een specialist om dit aan te pakken? Doe dan een beroep op De vloer broers, want wij zijn dé hardstenen vloeren specialist van Nederland. Voor natuursteen behandelen zit u bij ons goed. Door een natuurstenen vloer te impregneren, worden open ruimtes in het natuursteen gevuld waardoor vuil en vocht niet of minder goed worden opgenomen.

Waarom een natuurstenen vloer impregneren?

Impregneren van natuursteen wordt gedaan om een vloer water- en vuilafstotend te maken. De behandeling vindt plaats met een speciaal impregneermiddel. Er wordt een beschermlaag aangebracht op de vloer die het oppervlak verzadigt. Dat zorgt er vervolgens voor dat de vloer water afstoot en dat vuil zich minder goed kan hechten. Een natuurstenen vloer impregneren is daarom een uitstekend idee.

Het belang van Belgisch hardsteen impregneren

Belgisch hardsteen impregneren is noodzakelijk als u graag lang wilt genieten van uw natuurstenen vloer. Belgisch hardsteen is een van de bekendste soorten hardsteen en wordt gewonnen in de Belgische Ardennen. Toch heeft ook dit gesteente de juiste natuursteen behandeling en verzorging nodig. Belgisch hardsteen impregneren laat u natuurlijk over aan een specialist en daarom kiest u voor de aanpak van De vloer broers.

Vrijblijvende prijsindicatie

Wat zijn de voordelen van natuursteen behandelen?

Natuursteen impregneren brengt diverse voordelen met zich mee. Het stelt u in staat zo lang mogelijk te genieten van een natuurstenen vloer. In plaats van dit zelf te doen, schakelt u De vloer broers in. Wij impregneren op de juiste manier waardoor vuil en vocht geen of minder snel een kans krijgen. Dat maakt het voor u eenvoudiger om een natuurstenen vloer te reinigen en schoon te houden.

Hoe is onze aanpak?

Wij van De vloer broers hanteren een professionele aanpak bij natuursteen behandelen. We starten bijvoorbeeld met een proefdemonstratie op 2 m². Op die manier wordt voor u zichtbaar welke resultaten impregneren met zich meebrengt. Bent u tevreden over het resultaat? Dan ontvangt u van ons een prijsindicatie inzake het impregneren van uw volledige natuurstenen vloer. Na uw akkoord gaan we diezelfde dag verder met de behandeling.

Waarom u De vloer broers inschakelt voor uw natuurstenen vloer

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor natuursteen behandelen of Belgisch hardsteen impregneren? Profiteer van onze zorgvuldige aanpak en jarenlange ervaring. Wij werken stofvrij en bieden u 3 jaar garantie op de juiste behandeling. Bij de juiste nazorg behoort verlenging van de garantie tot de mogelijkheden. We gaan zeer vakkundig te werk en leveren daarom perfecte resultaten.

Boek een gratis proefdemonstratie

Beschikt u over een natuurstenen vloer en wilt u deze graag voorzien van een extra top- en beschermlaag? Voor natuursteen impregneren bent u bij ons aan het juiste adres. Boek een gratis proefdemonstratie en ontvang daarnaast een offerte op maat voor de rest van uw vloer. Een proefdemonstratie of prijsopgave verplicht u tot niets. Neem daarom direct contact met ons op