Kalksteen schoonmaken: hoe werkt het?

Is uw interieur voorzien van een kalksteen vloer? Dan geniet u waarschijnlijk iedere dag van de natuurlijke schoonheid die het kalksteen met zich meebrengt. Uiteraard is het uw wens dat dit zo blijft en daarom is kalksteen schoonmaken belangrijk. Naast wekelijkse reiniging met een dweil kunt u ook een professional inschakelen om dit grondig aan te pakken. Dat geldt ook voor een travertin vloer. De vloer broers is namelijk dé specialist in onderhoud van natuurstenen vloeren.

Wat is kalksteen?

Kalksteen is een natuurgesteente en heeft structureel onderhoud nodig om zijn unieke schoonheid te bewaren. Het gesteente is onder andere te vinden in Nederland en Frankrijk en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Heeft u een vloer gemaakt van kalksteen en wilt u deze er weer als nieuw doen uitzien? De juiste behandeling zorgt voor een optimaal eindresultaat. Het reinigen en onderhouden van een kalksteen vloer laat u daarom over aan De vloer broers.

Waarom een travertin vloer schoonmaken?

Misschien heeft u geen kalksteen vloer, maar een travertin vloer. Travertin werd vroeger veel voor vensterbanken gebruikt, maar tegenwoordig worden er ook vloertegels van gemaakt. Dit eeuwenoude materiaal is er in verschillende kleurschakeringen en heeft net als kalk structureel onderhoud nodig. Wilt u uw travertin vloer schoonmaken? Doe dat dan op een manier die past en ga niet lukraak aan de slag. De juiste reinigingsprocedure draagt namelijk bij aan optimaal vloerbehoud. Daarom werkt u samen met De vloer broers voor het gewenste resultaat.

Travertin schoonmaken: welke voordelen biedt het?

Travertin schoonmaken levert allerlei voordelen op. Hiermee verlengt u bijvoorbeeld de levensduur van uw vloer. Het reinigen en herstellen is nodig om vastzittend vuil te verwijderen. Doet u dat niet, dan is de kans vrij groot dat er beschadigingen optreden. Uiteraard zit u daar niet op te wachten en daarom kiest u voor een professionele reiniging door De vloer broers. Wij blinken uit in een travertin vloer schoonmaken.

Waarom De vloer broers inschakelen voor kalksteen schoonmaken?

Voor travertin of kalksteen schoonmaken doet u een beroep op de ervaring en expertise van onze specialisten. Kiest u voor ons bedrijf, dan ervaart u al snel onze aantrekkelijke voordelen. Naast een grondige en vakkundige aanpak leveren we u ook een uitstekende service. We bieden bijvoorbeeld 3 jaar garantie op de behandeling van een travertin of kalksteen vloer. Daarnaast is het altijd mogelijk om een proefdemonstratie of offerte aan te vragen.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Wilt u weten wat het effect is van kalksteen of travertin schoonmaken? Dan nodigen we u uit om een proefdemonstratie aan te vragen van 2 m². Daarmee wordt duidelijk wat het effect is van een professionele reiniging. Overigens verplicht dat u tot niets, want als u niet tevreden bent, dan maken we de reiniging weer ongedaan. Kortom: schakel De vloer broers in voor een travertin vloer schoonmaken.