Marmer behandelen: houd uw marmeren vloer in topconditie

Marmer is een sterk natuurgesteente en bij uitstek geschikt als vloer. Het geeft uw interieur een luxe uitstraling. Bovendien is een marmeren vloer duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Marmer schoonmaken doet u door het regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Heeft u ook weleens gedacht aan een marmeren vloer schoonmaken door het inschakelen van een professioneel bedrijf? Bij De vloer broers zijn we gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van natuurstenen vloeren.

Waarom een marmeren vloer behandelen?

Marmer behandelen door het schoon te houden zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft. Bovendien laat de juiste behandeling uw natuurstenen vloer weer tot leven komen. Impregneren, kristalliseren, polijsten of schuren; wij bieden allerlei mogelijkheden aan om marmer te behandelen. Graag gaan we met u in gesprek over ons aanbod behandelingen en welke methode het beste aansluit op uw marmeren vloer.

Marmeren vloer schoonmaken met stoomreiniger

Een marmeren vloer schoonmaken is op allerlei manieren mogelijk. Het is belangrijk dit zorgvuldig te doen, vooral als er vlekken in de vloer zijn ontstaan. Wij raden het af om uw marmer te reinigen met een stoomreiniger. Een marmeren vloer schoonmaken met een stoomreiniger is een optie, maar het tast wel de beschermlaag van het marmer aan. Om die reden is het beter een beroep te doen op de specialisten van De vloer broers en uw marmer niet te behandelen met een stoomreiniger.

Is marmer schoonmaken met soda een goed idee?

Marmer schoonmaken met soda is geen goed idee. Marmer is namelijk een zeer gevoelig gesteente en dus is verweerd marmer schoonmaken met soda niet verstandig. Daarom wordt een schoonmaakmiddel aanbevolen dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van marmeren vloeren. Natuurlijk kunt u deze behandeling uitstekend toevertrouwen aan de ervaren professionals van De vloer broers.

Op welke manier een marmeren vloer schoonmaken?

Hoe moet het schoonmaken van marmer dan wel? Gebruik te allen tijde een reinigingsmiddel dat bedoeld is voor marmeren vloeren. Gaat uw voorkeur uit naar een professionele aanpak? Laat verweerd marmer schoonmaken door De vloer broers. Dat geldt ook voor wit marmer schoonmaken of zwart marmer schoonmaken.

Wit marmer schoonmaken of zwart marmer schoonmaken

Het schoonmaken van marmer vraagt dus om een speciale behandeling. Hoe zit dat eigenlijk met witte en zwarte marmer tegels schoonmaken? Gebruik bij voorkeur een speciaal reinigingsmiddel. Gaat u voor zekerheid? Kies dan voor een zorgvuldige aanpak door De vloer broers. Marmer tegels schoonmaken is onze specialiteit en dus kiezen wij altijd voor de juiste behandeling.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Als het gaat om een marmeren vloer behandelen, dan zit u bij ons helemaal goed. Verweerd marmer schoonmaken of een ander soort behandeling vertrouwt u met een gerust hart aan ons toe. Bovendien laten we u graag zien hoe het werkt. Dat doen we door middel van een gratis proefdemonstratie bij u thuis. Tot slot bieden we u 3 jaar garantie op het behandelen van uw marmeren vloer. Kortom: neem snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.