De nazorg voor uw natuursteen: hoe werkt het?

Uw natuursteen houdt u graag in topconditie. Logisch, want daardoor gaat uw natuursteen langer mee. Met een mooie natuursteen vloer, aanrechtblad, tafel, badkamer of anders verzekert u zich van een luxe en stijlvolle uitstraling in uw interieur. Voor zowel het onderhoud als de nazorg van natuursteen bent u bij De vloer broers aan het juiste adres. Wij zijn dé natuursteen specialist om uw natuursteen van het juiste onderhoud te voorzien. Schroom daarom niet, maar maak snel een afspraak met een van onze professionals. Samen met u gaan we op zoek naar een passende behandeling.

Een afspraak plant u makkelijk en snel in door ons te bellen op 06-27960561.

Waarom is nazorg belangrijk?

Bij de aankoop van een natuurstenen vloer hoort ook passend onderhoud. Dat doet u door te kiezen voor de juiste behandeling. Kristalliseren, polijsten, impregneren of schuren; wij draaien onze hand er niet voor om. Het zijn werkzaamheden die we dagelijks uitvoeren om de levensduur van natuurstenen vloeren te verlengen. Na een behandeling door onze specialisten is het belangrijk dat ook de nazorg in orde is. Gebruik bijvoorbeeld de juiste onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen om een vloer in topconditie te houden. Voor een deskundig advies zit u bij ons goed.

Op welke manier vindt het onderhoud plaats?

Wij van De vloer broers hebben jarenlange ervaring in het impregneren, kristalliseren, polijsten, reinigen, renoveren, repareren, schuren en slijpen van vrijwel iedere soort natuursteen. Dat maakt het aantrekkelijk om ons in te schakelen voor het behandelen en onderhouden van een natuurstenen vloer. Uiteraard wordt een vloer eerst door ons beoordeeld voor we kiezen voor een specifieke natuursteen behandeling. Bovendien bieden we u een gratis proefdemonstratie. Op die manier krijgt u een indruk van onze natuursteen behandelingen. Is de demonstratie niet naar wens? Dan maken we het stuk ongedaan en betaalt u helemaal niets.

Na jaren tegen een doffe vloer aan gekeken te hebben waren wij het zat, wij waren al aan het kijken naar een nieuwe vloer. Na een tip van vrienden terecht gekomen bij De vloerbroers, wat een resultaat en dat al binnen 1 dag!

Fam. Zoeterband

Utrecht

Boek nu een gratis demonstratie van 2

Heeft u gekozen voor een behandeling door De vloer broers? Dan profiteert u van 2 jaar garantie. U wilt er bovendien zeker van zijn dat ook de komende jaren uw vloer in topconditie blijft. Daarom is advies op maat door een specialist belangrijk. U kunt altijd rekenen op onze expertise en dus voorzien we u graag van tips hoe u de glans van een natuurstenen vloer behoudt. Bent u benieuwd naar de behandelingen van De vloer broers en wilt u graag een proefdemonstratie bij u thuis? Pak de telefoon, stuur een e-mail of laat een bericht achter via het contactformulier.