De mooie natuurlijke uitstraling terug door Chinees hardsteen professioneel te laten schoonmaken

Natuurlijk kunt u uw Chinees hardstenen vloer onderhouden door regelmatig en op de juiste manier te dweilen. Het is dan belangrijk niet teveel zeep te gebruiken en zeker geen chemische producten. Zure schoonmaak producten en anti kalk kunnen schade aanbrengen aan uw vloer en dit is juist niet te bedoeling.

Uw Chinees hardstenen vloer professioneel behandelen levert alleen maar voordelen op. We weten als geen ander wat bij de vloer past en behandelen de vloer op deze manier. Het speciale schoonmaakmiddel die wij gebruiken zullen de poriën van de vloer openen waardoor het extra goed wordt opgenomen. Dit zorgt voor veel duurzaamheid en uw vloer zal uiteindelijk langer mee gaan.
Door het professioneel schoonmaken van uw Chinees hardstenen vloer zullen krassen en vlekken verwijderen en zal uw vloer weer als nieuw gaan stralen. Een stralende vloer in uw huis zal veel doen voor de algemene uitstraling van uw interieur.

Het bijzondere aan een Chinees hardstenen vloer

Chinees hardsteen is een stuk ouder dan Belgisch hardsteen. En dit wel zo’n 150 miljoen jaar! De steen kun je herkennen door de witte aders en kleine kalkbolletjes. Het bevat veel minder fossielen dan de Belgische variant. De steen is rijk aan dolomiet, zo’n 30%, wat uiteindelijk een lichte bruin kleuring kan veroorzaken. Voor de steen is dit niet erg, het is een natuurlijk proces. Chinees hardsteen is gelijk aan de kwaliteit van Belgisch hardsteen. Vaak wordt hier anders over gedacht en dat komt dat Chinese goederen vaak niet de beste naam hebben. Dit is bij hardsteen niet het geval. Chinees hardsteen is daar in tegen wel wat gevoeliger omdat het voornamelijk uit kalk bestaat. Wat daarom vooral bij Chinees hardsteen belangrijk is, je vloer laten impregneren. Door middel van impregneren wordt een beschermlaag aangebracht, dit zal er voor zorgen dat de vloer vuil- en water afstootbaar wordt.

Waarom kiezen voor De vloer broers om uw Chinese hardstenen vloer schoon te maken.

Bij De vloer broers zijn we gespecialiseerd in natuurstenen vloeren reinigen. Ook Chinees hardsteen schoonmaken. Bij ons staat vakkundigheid voorop en werken we altijd zoveel mogelijk stofvrij. Uw vloer zal weer als nieuw zijn en u zult dat resultaat meteen zien. We weten wat uw vloer nodig heeft en handelen hier ook naar. We streven naar een perfecte service en professionele behandeling.

U kunt een gratis proef demonstratie krijgen en 3 jaar garantie op het onderhoud van uw Chinees hardstenen vloer. We kunnen dit eventueel ook verlengen met de juiste nazorg.

Kijk op de pagina ons werk om te zien hoe uw vloer er uit kan zien na het professioneel onderhoud er van.

Vrijblijvende prijsindicatie

Is een proef demonstratie mogelijk?

Bij de vloer broers komen we graag langs voor een proef demonstratie. We begrijpen namelijk dat het lastig is voor te stellen hoe we te werk zullen gaan. Bij marmer polijsten komt dan ook veel kijken. Maar we verzekeren u dat u bij ons helemaal goed zit. We laten graag zien hoe we te werk gaan en bieden daarnaast 3 jaar garantie aan! Ook werken we altijd zo veel mogelijk stofvrij en geven we de gratis proef demonstratie weg op een door u gekozen plek op 2 m2.