Granito reinigen, opknappen en behandelen.

Bent u op zoek naar een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor het reinigen, schuren, polijsten en opknappen van uw granito vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts in het herstellen en opknappen van granito vloeren en we zorgen ervoor dat uw vloer weer zijn oorspronkelijke glans en schoonheid terugkrijgt.

Waarom een granito vloer schoonmaken?

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen graniet en granito. Graniet bestaat namelijk uit blokken steen en wordt verwerkt tot tegels. Granito is een gestorte vloer en bestaat uit stukjes marmer, graniet of kwarts. Een granito vloer schoonmaken of het schoonmaken van een granieten vloer werkt wel hetzelfde. Een granito of graniet vloer schoonmaken doet u met speciale vloerreinigingsmiddelen.

Graniet vloer schoonmaken, wat zijn de mogelijkheden?

Een granito vloer schoonmaken is mogelijk op verschillende manieren. Een granito vloer schoonmaken met HG is geen optie, maar kies voor een reiniger die u kunt gebruiken voor natuursteen. Hoe dan ook: dagelijks, wekelijks en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat een graniet vloer in topconditie blijft. Dagelijks en wekelijks onderhoud is iets dat u zelf uitvoert. Het periodiek onderhoud van een graniet vloer kunt u niet zelf doen, maar het is ook over te laten aan de professionals van De vloer broers.

Op welke manier een granieten aanrecht schoonmaken?

Dagelijks uw granieten aanrecht schoonmaken? Gebruik daarvoor een vochtige doek met een neutraal reinigingsmiddel. Wees daarentegen voorzichtig met bijtende middelen, want die kunnen een granieten aanrecht aantasten. Heeft u advies nodig? Neem contact op met de specialisten van De vloer broers. Wij vertellen u graag meer over het reinigen van een granieten aanrechtblad.

Schoonmaken granieten vloer: kies voor de aanpak van De vloer broers

Heeft u andere wensen voor het onderhoud van uw granieten vloer? Dan doet u er verstandig aan om advies in te winnen bij onze professionals. Reiniging, bescherming en onderhoud is belangrijk om zo lang mogelijk van uw granieten vloer te genieten. Op de juiste wijze graniet behandelen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de professionele aanpak van De vloer broers. Graniet behandelen kan bijvoorbeeld ook door middel van schuren en impregneren. We vertellen u graag meer over wat er zoal mogelijk is.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Een granieten vloer schoonmaken met behulp van een specialist? Dan zit u bij De vloer broers helemaal goed. Wij komen graag in actie bij professioneel graniet behandelen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en laten u graag zien hoe dit werkt. Dit doen we door middel van een proefdemonstratie. Direct een offerte aanvragen? Bel of mail ons en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie op maat voor een granieten vloer schoonmaken.