Natuursteen behandelen: verleng de levensduur van uw natuursteen.

Welkom bij De Vloer Broers – uw vertrouwde partner voor het deskundig behandelen van natuursteen in uw huis of bedrijf. Ontdek hier hoe wij uw natuursteen transformeren en hun natuurlijke schoonheid behouden. Of het nu gaat om marmer, travertin, graniet, granito, leisteen, hardsteen of een ander type natuursteen. De Vloer Broers staan voor u klaar met professionele adviezen en hoogwaardige behandelingen.

Waarom hardsteen behandelen?

De juiste behandeling door De vloer broers zorgt ervoor dat uw natuurstenen vloer in topconditie blijft. De vloer schoon houden kunt u zelf doen, maar voor een professionele aanpak doet u een beroep op onze expertise. Dat is bijvoorbeeld het geval bij reparatie of het schuren van een hardstenen vloer. Laat daarom natuursteen behandelen door een bedrijf met kennis van zaken en kies voor een zorgvuldige aanpak. De vloer broers weten als geen ander wat er nodig is om uw vloer opnieuw te laten glanzen.

VoorNa

Natuursteen behandelen: wat zijn de mogelijkheden?

Hardsteen behandelen is mogelijk op vier verschillende manieren. Wij zetten ze voor u uiteen:

Schuren

Natuursteen schuren wordt toegepast om verf, stucwerk, krassen, doffe plekken, oneffenheden en hardnekkige vlekken te verwijderen van de oppervlakte. Op die manier komt ook de originele uitstraling weer terug.

Polijsten

Met natuursteen polijsten brengt u een natuurstenen vloer opnieuw tot leven. Dat is nodig, want na verloop van tijd verliest de vloer haar schoonheid, glans en bescherming en krijgt u last van doffe plekken, looppaden en vlekken omdat de bescherming afneemt.

Kristalliseren

Door natuursteen te kristalliseren voorziet u uw natuursteen van bescherming & glans. Uw natuursteen wordt door kristalliseren beschermd tegen water & vuil. Hierdoor geniet u langer van uw natuursteen.

Impregneren

Bij natuursteen impregneren wordt er een beschermlaag aangebracht die vocht- en vuil afstotend is.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Zoekt u een ervaren bedrijf voor graniet behandelen of Belgisch hardsteen behandelen? Boek een gratis proefdemonstratie van 2 m². Bent u tevreden over het resultaat? Schakel dan De vloer broers in voor het volledig behandelen van uw natuurstenen vloer!