Belgisch hardsteen behandelen: wat zijn de mogelijkheden?

Heeft u thuis een authentieke Belgische hardstenen vloer, aanrechtblad, tafel, badkamer of iets anders? Dat geeft uw interieur ongetwijfeld een luxe en smaakvolle uitstraling. Optimaal onderhoud zorgt ervoor dat Belgisch hardsteen langer meegaat. Voor Belgisch hardsteen behandelen bent u bij De vloer broers aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé hardstenen vloeren specialist van Nederland en komen in actie bij Belgisch hardsteen schoonmaken. Voor hardsteen behandelen of het schoonmaken van Belgisch hardsteen zit u bij ons helemaal goed.

Kristalliseren

Kiest u ervoor om Belgisch natuursteen te kristalliseren? Dan wordt het oppervlak van het gesteente afgedicht, zodat de vloer minder gevoelig is voor vlekken en vuil. Dat gebeurt bijvoorbeeld als de hardstenen vloer hoognodig toe is aan een opfrisbeurt. Voor Belgisch hardsteen reinigen en kristalliseren is het inschakelen van een expert noodzakelijk. Doe daarom een beroep op onze expertise en ervaring.

Polijsten

Door dagelijks gebruik van Belgische hardsteen kan het de oorspronkelijke glans verliezen. Dat komt bijvoorbeeld door dofheid en krasjes. Natuursteen polijsten brengt uw Belgisch hardsteen opnieuw tot leven. Dankzij de juiste polijstmethode verdwijnen oneffenheden en komt de natuurlijke glans weer terug. Belgisch hardsteen reinigen en polijsten is bij ons in goede handen.

Impregneren

Na het schoonmaken en polijsten van Belgisch hardsteen is het ook mogelijk te impregneren. Er wordt een beschermlaag aangebracht die vocht- en vuil afstotend is. Deze methode van Belgisch hardsteen schoonmaken en impregneren biedt een langdurige oplossing en is daarom uitermate geschikt voor een natuurstenen vloer. Voor Belgisch hardsteen behandelen en impregneren klopt u aan bij onze professionals.

Schuren

Bij intensief gebruik van Belgische hardsteen is het logisch dat er beschadigingen optreden. Om die reden is Belgisch hardsteen schuren soms broodnodig. Oppervlakkige krassen, oneffenheden en hardnekkige vlekken worden op die manier perfect verwijderd. Dankzij onze originele aanpak wordt de oorspronkelijke uitstraling door onze vakmensen weer tevoorschijn getoverd.

Waarom laat u hardsteen behandelen door De vloer broers?

Hardsteen behandelen is een specialistische klus en dus gaat u op zoek naar een betrouwbare partij om dit voor u te realiseren. Bij De vloer broers zetten we alles op alles om uw Belgische hardsteen van de juiste behandeling te voorzien. Wij werken stofvrij en gaan in alles vakkundig te werk. Bovendien bieden we u 2 jaar garantie op het behandelen van uw Belgisch hardsteen. Een goede reden om vandaag nog contact op te nemen met De vloer broers!

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om Belgisch hardsteen te schuren? Staak uw zoektocht en vraag een gratis proefdemonstratie aan bij De vloer broers. Wij komen bij u langs om het een en ander te demonstreren. Graag laten we zien hoe schuren, impregneren, polijsten of kristalliseren uw vloer weer tot leven brengt. Bel ons nu voor het maken van een afspraak.