Chinees hardsteen behandelen: wat zijn de mogelijkheden?

Een Chinees hardstenen vloer staat bekend om de prachtige uitstraling. Uiteraard is het uw wens dat de vloer in huis of op de zaak er mooi uit blijft zien en dus is structureel onderhoud noodzakelijk. U schakelt De vloer broers in voor Chinees hardsteen schoonmaken, polijsten of behandelen. Wij zijn namelijk dé natuurstenen vloeren specialist van Nederland. Wat zijn onze mogelijkheden?

Wat is Chinees hardsteen?

Chinees hardsteen is een natuurgesteente van miljoenen jaren oud. Het bestaat voor 30 procent uit dolomiet. Daarnaast is het gesteente vooral opgebouwd uit oölieten. Dit gesteente is minder hard dan graniet en daarom kunnen er al snel vlekken of krassen ontstaan. Voor het behouden van de mooie natuurlijke uitstraling kiest u ervoor Chinees hardsteen te behandelen.

Chinees hardsteen schoonmaken

U kunt uw vloer zelf goed schoonhouden door op de juiste wijzen te dweilen, Is er sprake van hardnekkige vlekken? Dan schakelt u De vloer broers in om Chinees hardsteen te reinigen. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij Chinees hardsteen schoonmaken.

Chinees hardsteen polijsten

Gaat uw voorkeur uit naar een vlek- en krasvrije Chinees natuurstenen vloer? Dan is de keuze voor Chinees hardsteen polijsten snel gemaakt. Wel kunnen er door polijsten alsnog vlekken ontstaan en daarom werken we bij De vloer broers middels een unieke methode. We demonstreren graag bij u thuis hoe deze methode werkt en wat dit u oplevert. Een goede reden om ons uit te nodigen bij u langs te komen!

Waarom is hardsteen behandelen belangrijk?

Hardsteen behandelen op een manier die daarbij past levert u altijd voordelen op. Het reinigingsmiddel dat we gebruiken bij de behandeling zorgt ervoor dat de poriën van de vloer zich openen en het reinigingsmiddel trekt er zo perfect in. Dat garandeert een schone en stralende vloer en een Chinees hardstenen vloer gaat op die manier langer mee. Om die reden is het beslist de moeite waard om ons te boeken voor een proefdemonstratie. Een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.

Hierom kiest u voor De vloer broers

Chinees hardsteen polijsten of laten reinigen door De vloer broers? Wij gaan uiterst vakkundig te werk en doen dit zoveel mogelijk stofvrij. Binnen slechts één dag ziet uw natuurstenen vloer er weer als nieuw uit. Naast een professionele behandeling bieden we u ook een uitstekende service. U ontvangt namelijk 3 jaar garantie op het onderhoud van uw vloer. Dat is eventueel te verlengen als u kiest voor de juiste nazorg.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om hardsteen te behandelen? Boek dan geheel vrijblijvend een gratis proefdemonstratie van 2 m². Wij komen graag bij u langs om een en ander te demonstreren. Maak daarom direct een afspraak met een van onze specialisten.