Gneis behandelen voor een blijvend mooie vloer

Heeft u een gneis vloer en wilt u dit soort natuursteen lange tijd mooi houden? Laat deze dan behandelen door een specialist. Op die manier komt een gneis vloer opnieuw tot leven en keert ook de glans weer terug. Voor gneis behandelen zit u bij De vloer broers goed. Wij zijn namelijk dé natuurstenen vloeren specialist van Nederland en weten alles over het onderhouden en reinigen van gneis vloeren.

Wat is gneis?

Gneis is een natuursteenproduct en wordt voor diverse doeleinden gebruikt. U komt het tegen bij aanrechtbladen, trappen en natuurlijk ook vloeren. Gneis is ontstaan uit een metamorfose van meerdere gesteenten. Net als ieder ander natuurproduct heeft ook een gneis vloer structureel onderhoud nodig. Op die manier bent u verzekerd van een mooie uitstraling en een lange levensduur.

Waarom u ervoor kiest om gneis te behandelen

Het schoonmaken van gneis is om meerdere redenen gunstig. Dankzij een goede reiniging ziet de vloer er weer als nieuw uit. De juiste behandeling kan er ook voor zorgen dat er minder snel vlekken ontstaan in een gneis vloer. Naast een professionele aanpak van De vloer broers is het ook belangrijk dat u zelf het nodige doet om de vloer in goede conditie te houden. Maak de vloer bijvoorbeeld periodiek schoon met een geschikt reinigingsmiddel.

Schoonmaken van gneis: hoe werkt dat?

Gneis schoonmaken doen we op allerlei manieren. Welke behandeling we kiezen, is geheel afhankelijk van de status van een gneis vloer. Naast een standaard reiniging zijn we ook in staat om reparaties uit te voeren of bepaalde gedeelten te renoveren. Daarnaast kunnen we een beschermende laag aanbrengen die ervoor zorgt dat er minder snel vlekken en scheuren ontstaan. Uiteraard gebruiken we bij onze werkzaamheden kwalitatieve machines en producten voor het boeken van de beste resultaten.

Gneis schoonmaken? Schakel De vloer broers in

Voor gneis schoonmaken doet u een beroep op onze expertise. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Voor het zover is, vertellen we u waarom het zinvol is ons in te schakelen voor het behandelen of schoonmaken van uw gneis vloer. Wij hanteren een stofvrije werkwijze en gaan in alles vakkundig te werk. Daarnaast staan uw wensen centraal en doen we er alles aan deze te verwezenlijken. Wij van De vloer broers staan u daarom graag bij met raad en advies.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het schoonmaken van gneis? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail. Het is ook mogelijk om een proefdemonstratie te boeken. We komen dan bij u langs en geven een demonstratie van onze behandeling of reiniging. Dat verplicht u tot niets, maar maakt wel zichtbaar hoe wij te werk gaan. Kortom: gneis behandelen en schoonmaken vertrouwt u met een gerust hart aan ons toe!