Natuursteen polijsten: laat krassen en dofheid verdwijnen

Is uw natuurstenen vloer toe aan een opfrisbeurt? Natuursteen behandelen is mogelijk op allerlei manieren en natuursteen polijsten is er daar één van. Zelf een natuurstenen vloer polijsten is een intensieve klus en daarom gaat u op zoek naar een specialist om u daarbij te helpen. De vloer broers staan klaar om uw natuurstenen vloer te impregneren en te polijsten.

Waarom natuursteen polijsten?

Een hardstenen of natuurstenen vloer houdt u het liefst zo mooi mogelijk. Daarom is polijsten een uitstekende keuze. U past het toe wanneer de vloer door intensief gebruik dof is geworden of wanneer er bijvoorbeeld krassen zijn ontstaan. Polijsten verlengt de levensduur van de vloer en dus is de keuze voor De vloer broers snel gemaakt. Als specialist komen we in actie bij de behandeling van een natuurstenen vloer.

Hoe zit het met Chinees hardsteen polijsten?

Chinees hardsteen polijsten is belangrijk, want dit type vloer is eenvoudig te beschadigen. Dat geldt overigens ook voor Belgisch hardsteen en travertin. Is er sprake van beschadiging of zitten er doffe plekken op de vloer? Dan is polijsten de juiste keuze. Laat ons daarom een vloer van Chinees hardsteen polijsten.

Vrijblijvende prijsindicatie

Hoe werkt een natuurstenen vloer impregneren en polijsten?

Naast polijsten is er ook een andere manier om uw natuurstenen vloer te beschermen tegen beschadigingen. Door uw vloer te impregneren, ontstaat er een beschermlaag en dat maakt uw vloer vocht- en vuilafstotend. Voor een natuurstenen vloer impregneren en polijsten zit u bij ons goed. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende proefdemonstratie.

Welke voordelen levert een behandeling op?

Natuursteen behandelen door middel van polijsten en impregneren levert altijd voordelen op. U verlengt namelijk de levensduur van uw vloer en u heeft er minder omkijken naar. Zet daarom in op duurzaamheid en kies voor de juiste behandeling van natuursteen. We adviseren u graag welke vloerbehandeling het beste aansluit op uw type vloer.

Waarom u kiest voor de aanpak van De vloer broers

Natuursteen behandelen bij u thuis? Kies voor de zorgvuldige aanpak van ons bedrijf en profiteer direct van onze voordelen. Wij bieden u 3 jaar garantie op de behandeling. Die garantie is eventueel te verlengen met de juiste nazorg. Verder werken onze mensen zo veel mogelijk stofvrij en komen we graag bij u langs voor een gratis demonstratie op locatie van 2 m². Kortom: er is altijd een goede reden om met ons contact op te nemen.

Neem contact op met De vloer broers

Wilt u een gratis demonstratie op locatie van 2 m² of een offerte ontvangen voor het polijsten van een natuurstenen vloer? Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de vloer te inspecteren en een demonstratie te geven. Daarnaast ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat. We zien uw reactie graag tegemoet.