Professioneel uw vloer van gneis impregneren, schuren en/of polijsten. Dit is onze specialisatie en wij helpen u graag verder.

Een vloer van gneis, maar wat is gneis eigenlijk?

Gneis is een natuursteen. Onder natuursteen vallen verschillende gesteente zoals stollingsgesteenten, sedimentgesteenten en metamorfe gesteenten. Gneis steen is een metamorfe gesteente. Deze stenen worden ook wel omvormingsgesteenten genoemd en ontstaan door bewegingen in de aardkorst. Ze zijn dus ontstaan door metamorfose of ook wel omzetting genoemd, van een al eerder bestaande steen. Gneis kan dus ontstaan uit bijvoorbeeld granietachtige maar ook zandstenen. Het uiterlijk is ook erg afhankelijk van de omzetting. Je hebt verschillende soorten gneis. Je hebt tegels waarvan je duidelijk ziet dat er tijdens de vorming verschillende soorten door elkaar zijn gegaan. Deze tegels kunnen een mix aan kleuren hebben terwijl andere tegels een meer constant gespikkeld uiterlijk hebben waardoor de tegel erg op graniet lijkt. Dichte gneis, gneis met een hoge dichtheid en mooie structuur wordt ook veel gebruikt om gebouwen te versieren. Niet alleen wordt het dan voor vloeren gebruikt maar ook voor open haarden, gevelmuren en trappen bijvoorbeeld.
Gneis behoort tot de oudste gesteente van onze planeet en is er dus in vele soorten en maten. Maar je ziet dat de kleuren grijs, bruin en rood vooral veel voorkomen.

Uw vloer van gneis professioneel laten behandelen.

Bij ons kunt u terecht voor het kristalliseren, polijsten, schuren en impregneren van alle soorten natuurstenen vloeren. Ook voor uw vloer van gneis. Of dit nu binnen of buiten is en een verouderde vloer of niet. Wij staan graag voor u klaar. We zijn er in gespecialiseerd om uw vloer weer te laten stralen en weten alles van het reinigen en behandelen van uw vloer van gneis.

Vrijblijvende prijsindicatie

Is een proef demonstratie mogelijk?

Bij de vloer broers komen we graag langs voor een proef demonstratie. We begrijpen namelijk dat het lastig is voor te stellen hoe we te werk zullen gaan.  We laten graag zien hoe we te werk gaan en bieden daarnaast 3 jaar garantie aan! Ook werken we altijd zo veel mogelijk stofvrij en geven we de gratis proef demonstratie weg op een door u gekozen plek op 2 m2.