De vloer broers is gespecialiseerd in het reinigen, schuren, polijsten en herstellen van granito vloeren. Vraag een gratis proef demonstratie aan en zie hoe wij te werk gaan!

Jouw vloer van granito herstellen? Je bent aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel polijsten en renoveren van granito vloeren, waardoor uw vloer er weer als nieuw uit zal zien.

Onze granito vloer polijsten behandeling omvat het professioneel reinigen en polijsten van uw vloer. Door deze behandeling toe te passen, worden alle vuil- en vetresten verwijderd en worden krassen en beschadigingen hersteld. Vervolgens wordt de vloer gepolijst, waardoor de glans weer terugkomt en de kleuren mooi tot hun recht komen.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in granito vloer polijsten. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Daarnaast geven wij u graag advies over hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen ervoor dat uw granito vloer er weer stralend uitziet!

Vrijblijvende prijsindicatie

Benieuwd naar het resultaat? U kunt de balk van links naar rechts verschuiven om een idee te krijgen van de mogelijkheden als u uw Granito laat opknappen en behandelen door De vloer broers.