Geef uw hardstenen vloer een opfrisbeurt door uw vloer te laten polijsten door De Vloer Broers, je verlengt hiermee de levensduur van uw vloer!

Altijd al uw hardstenen vloer willen polijsten? Dan bent u bij De vloer broers aan het juiste adres

Door uw hardstenen vloer te polijsten worden krassen en dofheid verwijderd. De natuurlijke glans wordt weer naar boven gehaald en het geeft je vloer een volledige opfrisbeurt. De vloer zal er weer als nieuw uitzien en zal er weer een hele tijd tegenaan kunnen.
Bij intensief gebruik komt er slijtage op uw vloer. Dit ziet u aan verschillende vlekken, krassen en/of dofheid. Dat de hardstenen vloer zijn glans verliest, is een natuurlijk proces. Door uw hardstenen vloer op de juiste manier te reinigen zal hij weer gaan stralen. Hardsteen is extra gevoelig voor slijtage. En daarom is het bij dit soort vloertegels extra belangrijk de vloer professioneel te laten polijsten.

Wij hebben hier jarenlange ervaring in en komen graag bij uw langs om een proef demonstratie te geven en uw wensen te bespreken.

Een hardstenen vloer, levenslang plezier.

U heeft gekozen om in uw woning een hardstenen vloer te leggen. Er zit al een hardstenen vloer in uw woning of misschien denkt u er alleen nog over na. Goed is om te weten dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw hardstenen vloer. Mits u de vloer goed reinigd. Met wekelijks stoffen en dweilen zult u uw vloer een groot plezier doen. Om hiernaast uw vloer extra aandacht te geven doet u het helemaal goed om eens in de zoveel tijd uw vloer te laten polijsten. Dit is niet zo maar een klus en aan te raden dit goed en professioneel aan te pakken. Kiest u voor duurzaamheid dan raden we het zeker aan te investeren in hardsteen polijsten. Bij intensief gebruik is het aanraden eens per jaar uw vloer te behandelen. Bij bijvoorbeeld een gang waar minder gebruik van wordt gemaakt kan dit om het jaar of eens in de drie jaar.

Een hardstenen vloer geeft uw interieur een prachtige uitstraling. Vaak hebben de tegels een wat verouderde look waar witte aders en fossielen te zien zijn. Geen enkele vloer zal hetzelfde zijn wat maakt dat u een prachtige unieke vloer heeft. Binnen of buiten is een hardstenen vloer een goede keuze.

Verschillende soorten hardsteen:

Hardsteen is in vele verschillende kwaliteiten en soorten verkrijgbaar. Hardsteen is te onderscheiden aan het gebied en herkomst waar de steen gewonnen wordt. Het land waar de steen vandaan komt, hoeft niets te zeggen over de kwaliteit van de steen. Hardsteen kan uit elke landen van hoge kwaliteit zijn.
De verschillende soorten:

Kies de vloer en stijl die bij jouw interieur past. Wij helpen je graag verder met het onderhoud ervan.

Wat is hardsteen polijsten en hoe gaat dat in zijn werk?

Het polijsten van uw hardstenen vloer verloopt in verschillende fases. In deze fases wordt het hardsteen weer glanzend en glad gemaakt. Als je de vloer heel erg goed, onder een microscoop zou bekijken dan zou je bijvoorbeeld hoogte verschillen zien.
Door de vloer te schuren en polijsten wordt hij weer glad gemaakt. Dit gebeurt in fases waarbij we beginnen met een grote grove korrel. Hierna gaan we steeds fijner te werk. We proberen de vloer altijd zo glad mogelijk te krijgen. Hierdoor kunnen we de meeste glans creëren er zal het schoonmaakmiddel zo goed mogelijk worden opgenomen.
Als laatste zal de vloer nog in zijn geheel geïmpregneerd worden. Door hardsteen te impregneren komt de mooie originele kleur goed naar boven, de vloer krijgt een beschermlaag en zal vanaf nu beschermd zijn tegen vocht en vuil.

Wij van De vloer broers werken altijd in het gehele proces zo veel mogelijk stofvrij. En kunnen ook uw hardstenen vloer buiten onderhouden. U kunt een gratis adviesgesprek aanvragen, inclusief prijsopgave.
Op de behandeling ontvangt u 3 jaar garantie en wij zullen te alle tijde vakkundig te werk gaan!

Vrijblijvende prijsindicatie

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!